Win het boek “Musicalmania”

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Frank Waals heeft een boek over musicals geschreven met de naam “Musicalmania”. Hierin sprak hij met artiesten, regisseurs en producenten van Nederlandse musicals. Zij vertellen over de producties, de collega’s, het leven als artiest een daarbij nemen ze geen blad voor de mond. Met verhalen en foto’s van Chantal Janzen, Carlo Boszhard, Jamai Loman, Ellen Pieters, Freek Bartels en nog tientallen anderen.

Er wordt inderdaad geen blad voor het mond genomen. Uitspraken zoals: “Ik ben er heilig van overtuigd dat Jamai leading op een affiche minder bezoekers trekt dan Jim” door Albert Verlinde maken het boek smakelijk om te lezen. Leuk is dat ook de soms wat minder bekende musicalartiesten zoals Boris Schreurs en Roderick de Leeuw en zelfs mensen waar wij als Musical Reports nog niet van hadden gehoord voorbij komen. Kortom: Musicalmania is een leuk en interessant boek met zeker nieuwe informatie (zelfs voor de echter kenners!).

Musical Reports mag in samenwerking met FMB Uitgevers 3 exemplaren weggeven!

Hoe maak je kans? Eén boek zal verloot worden aan onze “followers” op Twitter. Plaats of retweet het volgende bericht op Twitter: Ik retweet dit bericht en meld me aan als follower van @MusicalReports. Zo maak ik kans op het boek “Musicalmania”. HIER vind je ons op Twitter. Twitter je nog niet? Via www.twitter.com kun je je gratis aanmelden!

Twee exemplaren zullen we via een prijsvraag verloten.

Geef antwoord op de volgende prijsvraag: welke 2 producenten komen aan het woord in Musicalmania?

E-mail uiterlijk vóór 25 november naar: redactie [@] musicalreports.nl. Vermeld in de onderwerpregel “Musicalmania prijsvraag”. In de e-mail stuur je ook je complete postadres mee.

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Alleen mensen met een Nederlands postadres kunnen meedoen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies