Concert 25ste verjaardag Les Misérables in Nederlandse bioscoop

Dinsdag 7 december, 20.30 uur draait in zes Pathé-bioscopen en Cine City Vlissingen eenmalig de concertfilmThe 25th Anniversary of Les Misérables. Internationale musicalsterren zingen onder meer I Dreamed a Dream, On My Own, Stars, Do You Hear the People Sing? en One Day More. Kaarten (12,50 euro) zijn te koop via www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscopen.

Les Misérables, een van de populairste musicals aller tijden, brak al vele records. Het is al sinds oktober 2006 de langstlopende musical in Londen. In januari 2010 was de tienduizendste opvoering. Wereldwijd trok de musical ruim 56 miljoen mensen in 42 landen en in 21 talen.

Zondag 3 oktober vierden vele internationale sterren met een concert in de Londense arena O2 de 25ste verjaardag van de legendarische musical. Aan The 25th Anniversary of Les Misérables werkten ruim driehonderd zangers en musici mee. Onder anderen Alfie Boe als Jean Valjean, Nick Jonas als Marius, Norm Lewis als Javert, Matt Lucas als Thénardier, Lea Salonga als Fantine, Jenny Galloway als Madame Thénardier, Ramin Karimloo als Enjoiras, Camilla Kerslake als Cosette en Samantha Barks als Eponine. Plus leden van de originele Londense cast uit 1985 en van de huidige voorstellingen in het Queen’s Theatre en het Barbican. Dinsdag 7 december is dit unieke concert, in HD en met surround sound, eenmalig te zien in zes Pathé-theaters en Cine City Vlissingen.

De bioscopen: Pathé Tuschinski (A’dam), Pathé Schouwburgplein (Rotterdam), Pathé Buitenhof (Den Haag),Rembrandt Arnhem, Pathé Breda, Pathé Groningen, Cine City Vlissingen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies