‘Op zoek naar Zorro’ vanaf 1 januari op TV

De AVRO luidt het nieuwe jaar in met de eerste liveshow van Op zoek naar Zorro. De zaterdagavond wordt de nieuwe thuisbasis van de enige talentenjacht die op zoek is naar potentiële musicalsterren. Ruud, Kelvin, Sandor, Dennis de G, Jeroen, Roman, Dennis ten V, Tommie, Marijn, Samuel en Mischa zijn echte multi-talenten die de strijd met elkaar aangaan om uiteindelijk de winnaar te worden van Op zoek naar Zorro. Frits Sissing neemt de presentatie voor zijn rekening. Onder toeziend oog van Willem Nijholt maken Pia Douwes en Erwin van Lambaart, als voorzitter, onderdeel uit van het panel.

Na maanden van voorbereiding is het bijna zover. De elf finalisten van het AVRO-programma ‘Op zoek naar Zorro’ presenteren zich zaterdag 1 januari in de eerste liveshow. De elf Zorro’s in spé hebben het nodige achter de rug. Dat is te zien in de eerste uitzending van ‘Op zoek naar Zorro’, die de AVRO in de laatste week van december zal uitzenden. Daarin wordt een overzicht gegeven van het concert, de workshops, de audities en alle spanningen voor en achter de schermen op weg naar de eerste liveshow.

De elf finalisten zijn gekozen uit honderden kandidaten die zich hadden aangemeld voor de open audities voor Op zoek naar Zorro. Na de eerste voorrondes volgde een theaterronde. Daarin moesten de overgebleven jongens zich presenteren aan het panel, bestaande uit musicalster Pia Douwes, talentscout en filmproducent Johan Nijenhuis en theaterproducent Erwin van Lambaart. Degenen die de theaterronde overleefden, kregen op de Zorro Academy workshops van onder anderen Willem Nijholt en Pia Douwes.

Na de Academy bleven nog 20 jongens over. Zij mochten een optreden verzorgen voor de top van de Nederlandse theaterwereld. Na intensief beraad van het panel zijn de elf finalisten een feit.

Tijdens elke liveshow moeten de twee kandidaten met de minste stemmen in de ‘zwanenzang’ het nog eenmaal tegen elkaar opnemen. Daarna is het de beurt aan musicalicoon Willem Nijholt om één Zorro te redden De kijkers bepalen wie de Nederlandse Zorro wordt. Op zaterdag 19 februari vindt de finale van ‘Op zoek naar Zorro’ plaats.

Eerste liveshow Op zoek naar Zorro: zaterdag 1 januari, AVRO, Nederland 1, 21.25 uur. Daarna elke zaterdag om 20.25 uur de liveshow en de resultshow om 21.55 uur op Nederland 1

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies