Jelle Cleymans in Vlaamse versie van Anatevka

Jelle Cleymans is volgend seizoen te zien in de Vlaamse versie van Anatevka. De musical, ook bekend onder de naam Fiddler on the Roof, wordt geregisseerd door Frank Van Laecke. Voor Jelle is het de terugkeer naar musical, na zijn gewaardeerde inbreng in Kuifje en Daens. Voor Kuifje won hij een Vlaamse Musicalprijs, Daens leverde een nominatie op. Anatevka was anderhalf jaar geleden te zien in Nederland, ook al geregisseerd door Frank Van Laecke. Musical van Vlaanderen haalt deze versie nu naar Vlaanderen. Zo melden musicalsite.be.

Anatevka gaat over dee Joodse melkboer Tevje. Hij woont in het Russische dorp Anatevka heeft vijf dochters. Vooral met de drie oudste heeft hij veel te stellen. Want waar Tevje vasthoudt aan de eeuwenoude tradities van zijn geloof, maken zijn huwbare dochters voor hem moeilijk te accepteren keuzes. Hij heeft daarover vaak onderonsjes met God, die hem best begrijpt. Toch dreigt door zijn vasthoudendheid zijn geliefde gezin uit elkaar te vallen. Als de politieke situatie in Rusland verandert, moet ook Tevje ingrijpende keuzes maken. Is de liefde voor zijn vrouw en kinderen sterker dan zijn hang naar het oude….?

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies