The Wild Party is nieuwe “M-lab on Tour”

Andrew Lippa’s The Wild Party is binnenkort weer te zien in de Nederlandse theaters. Dit maakte Koen van Dijk maakte dat gister bekend tijdens M-lab Explosie! De voorstelling was in 2008 al te zien in het Amsterdamse M-lab; en zal volgend seizoen als M-lab On Tour langs enkele Nederlandse theaters trekken. Er zal gekeken worden of het mogelijk is om de tour te starten in het DeLaMar te Amsterdam.

New York, 1928. Om hun ‘ten dode’ opgeschreven relatie nieuw leven in te blazen, geven Queenie en Burrs een feestje. De gastenlijst representeert het decadente leven uit die tijd: kunstenaars, artiesten; vrijgevochten types van elke seksuele voorkeur, in elke combinatie. Ook Kate, een oude rivale van Queenie, is van de partij met haar nieuwe verovering Mr. Black. Een avond vol verveling, opwinding, spanning; drank, drugs en dans volgt. Vrijheid leidt tot jaloezie; onbegrip tot moord. Of de sterrencast van 2008 bestaande uit onder andere Lone van Roosendaal, Alex Klaasen, Anouk van Nes en Ara Halici ook weer mee zullen doen is niet bekend.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies