Jorge Verkroost in soloprogramma ‘Incognito’

Incognito is en door Jorge Verkroost zelf gecreëerd theaterprogramma waarin hij al zijn talenten als veelzijdig theaterman heeft weten te combineren. Jorge speelde de afgelopen jaren in verschillende theaterproducties. Het meest bekend werd hij door zijn creaties van Le Fou in “Beauty and the Beast”, en Cis de Man in “Ciske de Rat”. Momenteel is hij te zien als Lick in de musical “Rocky over the Rainbow”.

Naast een uniek talent als uitvoerend artiest schrijft Jorge ook eigen (lied)teksten en muziek. Zo maakte hij de theatershows: “Falen of Stralen”, “Alles draait om geld”, “Met Hart En Ziel” en “Horen Zien en Zwijgen”. Zijn nieuwe theaterproductie “INCOGNITO” zal geproduceerd worden vanaf seizoen 2011. Om het publiek alvast een indruk te geven, speelt Jorge voor de allereerste keer een PREVIEW!

Gedurende 45 minuten zal u worden vermaakt door diverse personages, typetjes en onverwachte gasten. Begeleid door een live-band, passeren conferences, sketches en liedjes de revue. Aangezien sommige medewerkers liever INCOGNITO blijven, mogen wij verder helaas niet meer van het programma onthullen…

De voorstelling is aanstaande maandag (29 november 2010) te zien in het Amsterdamse M-lab om 20:15 uur.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies