Première Volendam de musical

Via de rode loper betrad afgelopen maandag bekend Nederland het Zaantheater voor de première van Volendam de musical. Naast bekende musicalartiesen waren ook veel Volendammers aanwezig. Musical Reports maakte een fotoreportage van deze gezellige avond.

Wat: Volendam de musical
Wie: o.a. Maaike Widdershoven, Jasper Kerkhof, Hilke Bierman en Metta Gramberg
Waar: Zaantheater, Zaandam
Datum: 22 november 2010 (première)
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Lees ook de recensie die Musical Reports schreef naar aanleiding van de première: Volendam; palingsoap de musical

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies