Win een single van Volendam de musical

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

De Volendamse Mary (Maaike Widdershoven) heeft 20 jaar in Canada gewoond, nadat ze op haar 17de Volendam is ontvlucht. Liefdesperikelen en andere conflicten deden haar die stap nemen. Met gemengde gevoelens keert ze na 20 jaar even met haar dochter Rose (Kaily van Starrenburg) terug naar Volendam. Dit om het huis van haar overleden ouders op te ruimen. Al snel komen de jeugdherinneringen terug; zo komt ze bijvoorbeeld haar jeugdliefde Simon (Japser Kerkhof) weer tegen.

De zoon van Simon heet Tom (Job Bovelander). Tom heeft samen met zijn vrienden een Volendamse boyband opgericht met de naam Zilt. Wat alle andere Volendamse artiesten is gelukt moet hen toch ook lukken? Dan is er nog de Volendamse Ooitje (Metta Gramberg) die op alles commentaar heeft en haar mening niet onder stoelen of banken steekt. Op de jaarlijkse kermis komt iedereen elkaar tegen, maar of dan alles verloopt zoals men hoopt? Er blijken dan nog veel geheimen in Volendam te zijn..

De jonge talenten uit de voorstelling hebben samen een single opgenomen met een vrolijke medley bestaand uit palingsound.

Wij mogen 4 exemplaren van de vrolijke medley op single weggeven.

Wat moet je doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Welke twee castleden van Volendam de musical waren nog dit seizoen samen in één productie te zien?

E-mail voor 8 december a.s. het antwoord op vraag samen met je naam en postadres o.v.v. “Volendam single” naar: redactie [@] musicalreports.nl

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Alleen mensen met een Nederlands postadres kunnen meedoen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies