Soldaat van Oranje verkocht al 120.000 kaarten

Soldaat van Oranje – De Musical bereikte afgelopen weekend het aantal van 120.000 verkochte kaarten. Om deze reden begint woensdag 1 december de verkoop voor twee nieuwe maanden, maart en april. De voorstelling is inmiddels 47 keer gespeeld en door bijna 52.000 bezoekers bezocht.

“De reacties van de bezoekers zijn echt overweldigend”, aldus producent Fred Boot. “Het zijn reacties waar we natuurlijk op gehoopt hebben. En dat we nu het aantal van 120.000 kaarten hebben bereikt, overtreft echter onze stoutste verwachtingen.”

Soldaat van Oranje beleefde op 30 oktober jl. in het bijzijn van Koningin Beatrix haar première en is tot en met april 2010 te zien in het nieuwe theater de TheaterHangaar op voormalig Vliegveld Valkenburg bij Leiden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies