Cast ‘Sprookjesboom de musical’ bekend

De cast van Sprookjesboom de musical  is bekend. Dit maakte de Efteling vandaag exclusief aan Musical Reports bekend. Erik Plageman zal de rol van Houthakker Willem gaan spelen. Thijs van Empel zal weer de rollen van Draak en Wolf en gaan vertolken. Jonathan Demoor vertolkt de rollen van Ezel, Fakir en Ko Kabouter. Bas Bovelander zal de rollen van Klein Duimpje en Langnek vertolken. Janneke Iking is weer te zien als Roodkapje en Heks. Tenslotte zal Amy Galatá de rollen van Assepoester en Geitje Benjamin spelen.

De Sprookjesbosbewoners ontdekken een echt mens in het Sprookjesbos… een houthakker. Ze zijn in rep en roer! Roodkapje vindt de houthakker aardig, Klein Duimpje wil net zo gi-ga-gantisch groot worden en Assepoester vindt het leuk, zo’n stoere man in het Sprookjesbos.  De houthakker gelooft alleen niet in sprookjes. Heks en Wolf bedenken een heel gemeen plannetje en de chaos is compleet als de houthakker Sprookjesboom wil omhakken. Wie helpt de Sprookjesbosbewoners om Sprookjesboom te redden?

De voorstelling zal op 18 december in het Chassé Theater te Breda in première gaan en daarna door heel Nederland te zien zijn.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies