Nieuwe Avonturen met Dolfje Weerwolfje

Olbe Produkties B.V. en Theater Terra presenteren de nieuwe familiemusical Nieuwe Avonturen met Dolfje Weerwolfje, welke vanaf 8 december 2010 in de Nederlandse theaters te zien is en op 18 december in première zal gaan in Theater De Meervaart te Amsterdam. De familiemusical is gebaseerd op het  Dolfje Weerwolfje-boek ‘Boze Drieling’ van Paul van Loon, bekroond door de Nederlandse Kinderjury en is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar en voor de stoerste broers en zussen vanaf 5 jaar. Het stuk is geschreven door Dick Feld, geregisseerd door Jos Groenier en Fons Merkies is verantwoordelijk voor de muziek.

De musical vertelt het verhaal van Dolfje Spaan die bij volle maan verandert in een weerwolf, net als zijn liefste vriendinnetje Noura. Er dwalen duistere figuren rond die Dolfje niet kent. Vanuit de schaduwen in de nacht loeren ze naar Dolfje… En Noura? Waar is Noura gebleven?

Op maandag 29 november bracht Paul van Loon een bezoek aan de repetities en maakte kennis met de acteurs die de door hem bedachte personages tot leven zullen brengen. De rol van Dolfje Weerwolfje wordt gespeeld door aanstormend talent Jules van Rijn. Verder spelen Ara Halici, (o.a. Cabaret, Piaf, Ja Zuster Nee Zuster), Isabel Commandeur (Goud op de World Championchips of Performing Arts),  Mareille Labohm (o.a. Flikken Maastricht, De Wonderlijke Reis van Mijnheer Prikkebeen), Pim Wessels (o.a. Spangas, Radeloos, De Scheepsjongens van Bontekoe) en Sanguita Akkrum (o.a. De Co-Assistent, Carmen van het Noorden) mee in deze spannende musical.

Klik op de foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies