Richard Groenendijk in ‘Herinnert U Zich Deze Nog?!’

Richard Groenendijk gaat een rol spelen in de musical Herinnert U Zich Deze Nog?! van Harry Kies Theaterprodukties, de medeproducent van onder andere Turks Fruit en Dromen… zijn Bedrog. Het script van de voorstelling is na het overlijden van Antonie Kamerling, die een van de hoofdrollen zou vertolken, volledig herschreven. De rol van Kamerling is hierbij komen te vervallen en er is een nieuwe rol ontwikkeld. Deze rol wordt vertolkt door Richard Groenendijk.
Richard Groenendijk staat momenteel met zijn solovoorstelling Terug bij Af in het theater en was afgelopen seizoen te zien in de musical Hairspray. Hij speelde ook in de musicalLes Misérables, een muzikale ode aan Toon Hermans en in enkele tv- producties waaronder Baantjer, Toen was geluk nog heel gewoon en Wie is de Mol?. Hij heeft daarnaast zes eerdere solovoorstellingen op zijn naam staan, waaronder De adem van de nachtchinees (2007) en Na de wedstrijd (2008-2009).
In Herinnert U Zich Deze Nog?! wordt terug gekeken op de hoogtijdagen van de roemruchte zeezender Veronica. In een unieke vorm van musical, komedie en radio- on-stage neemt de productie de luisteraars van toen en nu mee terug naar de jaren ’60 en ’70. De voorstelling gaat in februari 2011 in première in het oude Luxor Theater te Rotterdam.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies