Annick Boer in ‘Herinnert u zich deze nog?!’

Annick Boer gaat een rol spelen in de musical Herinnert u zich deze nog?! Ze vervangt hier mee Jelka van Houten. Dit heeft de producent bekendgemaakt. Het script van de musical werd na de dood van Antonie Kamerling voor een groot deel herschreven. ”Een van de consequenties was dat het personage dat door Jelka van Houten zou worden gespeeld van karakter veranderde. Dat bleek op het lijf geschreven van Annick Boer”, aldus producent Harry Kies. In de musical wordt teruggekeken op de hoogtijdagen van de zeezender Veronica.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies