Extra voorstellingen van Petticoat

Vanaf september 2010 staat de succesvolle musical Petticoat voor uitverkochte zalen met razend enthousiaste theaterbezoekers. Inmiddels 175.000 tickets verkocht voor de grootste reizende productie van dit seizoen. Vanwege de overweldigende belangstelling zijn er extra voorstellingen gepland in Parkstad Limburg Theaters Heerlen, World Forum Theater Den Haag en Koninklijk Theater Carré Amsterdam. De grootste reizende productie van dit seizoen, met onder anderen Chantal Janzen en Freek Bartels, is dé hit van dit seizoen en inmiddels zijn er meer dan 175.000 kaarten verkocht voor deze ontroerende maar ook humoristische musical.

De landelijke dagbladen over Petticoat: “Vindingrijk, geestig, gelaagd en geslaagd” (NRC Handelsblad), “Petticoat bewijst dat theater over magische kracht beschikt” (Het Parool), “Janzen stijgt boven zichzelf uit” (de Volkskrant), “Petticoat, een rijk geschakeerd verhaal” (Het Parool), “Petticoat heeft alles” (Metro) en “Hoogtepunt in de musicalgeschiedenis” (NRC Next).

Petticoat is de nieuwe Nederlandse musical van Joop van den Ende Theaterproducties, gemaakt door het team van Ciske de Rat – de Musical, met muziek van Henny Vrienten. De voorstelling gaat over de Groningse Patricia (Pattie) Jagersma die graag wegdroomt in haar (fantasie) toekomst maar ook daadwerkelijk de stoute schoenen aantrekt en haar droom najaagt. Een musical met humor en ontroering, de grote verschillen tussen provincie en de grote stad en het eeuwige dilemma van ouders om hun kinderen los te laten. Met in de hoofdrol Chantal Janzen, Freek Bartels, Hajo Bruins, Marjolijn Touw, Kees Boot, Mike Weerts en Roon Staal.

Van 24 november tot en met 4 december 2010 is deze voorstelling te zien in Theater Heerlen. Wegens grote belangstelling is er een extra matineevoorstelling gepland op 4 december om 15.00 uur. In de kerstperiode van 15 december 2010 tot en met 9 januari 2011 is Petticoat te zien in het World Forum Theater Den Haag. Van 26 januari 2011 tot en met 27 februari 2011 is het te zien in Koninklijk Theater Carré Amsterdam.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies