Theater Terra brengt ‘De Gebroeders Leeuwenhart’

De familievoorstelling De Gebroeders Leeuwenhart van schrijvers Dick van den Heuvel en Jurrian van Dongen en componist Tjeerd Oosterhuis was tweemaal eerder te zien in theater M-Lab.

In eerste instantie lijkt De gebroeders Leeuwenhart (na het boek van Astrid Lindgren) een avonturenverhaal vol ridders en draken, maar daarachter gaat een nog veel groter avontuur schuil. De broers helpen de goede ridders het land te verdedigen en vechten met de draak. Lukt het Kruimel en Jonathan om ware helden te worden?

Van januari t/m april 2012 brengt Theater Terra de voorstelling naar de Nederlandse theaters! Theater Terra is al ruim 30 jaar gerenommeerd producent van familiemusicals als Kikker en Dolfje Weerwolfje. Dit alles melden het M-lab vandaag.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies