Opnieuw koninklijk bezoek bij Soldaat van Oranje

Eergisteravond bezocht Prins Maurits Soldaat van Oranje – De Musical. Hij deed dit in het gezelschap van de oud Engelandvaarder Guup Baron Kraijenhoff en zijn vrouw. Kraijenhoff was één van de beste vrienden van Erik Hazelhoff Roelfzema. Hun vriendschap ontstond in Leiden en zette zicht voort in Engeland. Ook na de oorlog hebben de Engelandvaarders altijd contact gehouden. Kraijenhoff wilde de voorstelling over zijn vriend absoluut zien en was onder de indruk en blij met het beeld wat van Erik en zijn vrinden in de voorstelling wordt geschetst.

“Het was voor ons heel bijzonder om Guup Baron Kraijenhoff te ontmoeten en te gast te hebben bij de voorstelling”, aldus producent Fred Boot. “Hij was één van de beste vrienden van Erik, ontsnapte via Gibraltar ook naar Engeland en woonde een tijd in huis bij Generaal van ’t Sant, de persoonlijk secretaris en vertrouwenspersoon van Koningin Wilhelmina. Hij kent als geen ander de tijd en de mensen die centraal staan in onze voorstelling, dit maakte het een eervolle en hele speciale ontmoeting.”

De Baron, De Barones en Prins Maurits plaatsten, na de ontmoeting met de cast, allen hun handtekening op de muur van de set van Minerva.

Klik op de foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies