Oud en Nieuwjaar in het teken van ‘Op Zoek naar Zorro’

De AVRO luidt niet alleen het nieuwe jaar in met de eerste liveshow van Op zoek naar Zorro maar zorgt ook voor een onvergetelijke oudejaarsavond. Op 31 december is namelijk Op zoek naar Zorro – de 11 van 2011 te zien.

De 11 finalisten van Op zoek naar Zorro zijn gevolgd in hun lange weg naar de live shows die op 1 januari van start gaan.  Wie kiest het Nederlands publiek als de favoriete Zorro? Een terugblik naar de intensieve voorbereidingen en vooruitblik. In deze extra lange aflevering zien we naast de elf multi-talenten ook presentator Frits Sissing, panelleden Erwin van Lambaart (voorzitter), Pia Douwes en uiteraard Willem Nijholt.

Ruud, Kelvin, Sandor, Dennis de G, Jeroen, Roman, Dennis ten V, Tommie, Marijn, Samuel en Mischa presenteren zich vandaag in de Vondelkerk en laten het publiek zien dat ze voor spektakel gaan zorgen in 2011. Na maanden van voorbereiding zijn zij er helemaal klaar voor. De live-shows worden spectaculair, spannend en ontroerend.

Nieuws over panel

Dit jaar worden panelvoorzitter Erwin van Lambaart en musicaldiva Pia Douwes wekelijks door een andere ‘power woman’  bijgestaan. Deze acht vrouwen beschikken allen over een eigen discipline en zullen hun mening niet onder stoelen of banken steken. De AVRO zal binnenkort de eerste dame bekend maken.

Opzoeknaarzorro.avro.nl

Vanaf vandaag hebben alle Zorro’s een eigen weblog. Via de blogs worden de fans op de hoogte gehouden van alles wat de jongens beleven. En natuurlijk kunnen de bezoekers een berichtje achterlaten voor de heren. Daarnaast is vanaf vandaag van elke Zorro een persoonlijke video te vinden op opzoeknaarzorro.avro.nl. Verder  zijn exclusieve beelden van de repetities te zien en maakt de AVRO als eerste bekend welke nummers de Zorro’s in de volgende liveshow zingen.

Op opzoeknaarzorro.avro.nl is ook meer te lezen over het bijwonen van de live-shows. Dit jaar is nog veel meer ruimte voor publiek.

Op zoek naar Zorro – de 11 van 2011: vrijdag 31 december, AVRO, Nederland 1, 20.30 uur
Eerste liveshow Op zoek naar Zorro:     zaterdag 1 januari, AVRO, Nederland 1, 21.25 uur
Daarna elke zaterdag om 20.25 uur de liveshow en de resultshow om 21.55 uur

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies