Céline Purcell vervangt Wieneke Remmers in Toon

Als Wieneke Remmers binnenkort met zwangerschapsverlof gaat zal Céline Purcell haar rol in Toon overnemen. Wieneke Remmers speelt nu de rol van Rietje Hermans; de vrouw van Toon Hermans (gespeeld door Alex Klaasen). Dit melden Wieneke vandaag zelf in het programma ‘Koffietijd’. Wanneer Wieneke het stokje aan Céline zal overdragen is nog niet bekend; wel zal Wieneke nog zeker de première van a.s. donderdag in Tilburg spelen.

Het is tien jaar geleden dat Toon Hermans overleed, maar zijn werk leeft meer dan ooit tevoren. Liedjes als Jo met de banjo, 24 rozen en Een ballon, een ballon, een ballonnetje worden door jong en oud meegezongen. Zijn conferences over Sinterklaas en de stoel brengen nog steeds hele generaties aan het lachen. Het is geen makkelijke opgave de persoon Toon Hermans op het toneel te zetten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies