Jim Bakkum speelt ‘Fiyero’ in musical Wicked

Jim Bakkum zal de rol van Fiyero gaan spelen in de musical Wicked. Dit maakte Albert Verlinde vandaag bekend in RTL Boulevard. De musical Wicked (geproduceerd door Stage Entertainment) zal na Mary Poppins exclusief te zien zijn in het Circus Theater te Scheveningen.

Deze musical, van Stephen Schwartz en Winnie Holzman, ging in 2003 in premiere op Broadway. Het publiek volgt de belevenissen van Glinda en Elphaba, twee jonge heksen die ooit de Goede Heks van het Noorden en de slechte (‘wicked’) Heks van het Westen zullen worden. Jim Bakkum vertolkt de rol van Fiyero; een klasgenoot van Glinda en Elphaba. Bakkum vertolkt daarmee de grootste mannelijke rol in de voorstelling.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies