Op zoek naar… Marijn Brouwers!

Marijn Brouwers is één van de elf kanshebbers voor de rol van Zorro in de gelijknamige op zoek naar… serie. Daarnaast klimt hij binnenkort voor Musical Reports in de pen. Wie is Marijn Brouwers eigenlijk en wat voor Zorro denkt hij te zijn? Musical Reports sprak met hem.

Wat: Op zoek naar Zorro
Wie: Marijn Brouwers
Waar: Vondelkerk, Amsterdam
Wanneer: 6 december 2010
Door: Jouke van Buuren

Kun je ons misschien vertellen wie Marijn Brouwers is?
“Ik ben Marijn Brouwers en kom uit Amsterdam. Ik heb de kleinkunstacademie gedaan en ben al 8 jaar druk bezig met onder andere musical. Ik ben begonnen in Foxtrot met o.a. Paul de Leeuw en daarna deed ik Cats, waarin ik René van Kooten als Ruk Stuk Tukker heb vervangen. En Ciske de Rat, waarin ik understudy was voor Danny de Munk. Daarnaast heb ik ook toneelervaring en stond ik op de Parade.”

Heb je tijdens Op Zoek naar Zorro veel aan je ervaring?
“Ja en nee. ‘Ja’ omdat dit natuurlijk een vak is en je altijd bij kunt sleutelen en beter kunt worden; die ervaring neem je dan mee. En ‘nee’ omdat het misschien lijkt alsof er meer van afhangt. Sommige mensen vragen of het niet eng is om mee te doen als je ervaring hebt. Maar ik vind het gewoon een stap verder en ik hoop veel te leren en natuurlijk te winnen! Verder heb ik ook nog ‘Op Zoek naar..’ ervaring. Ik lag er namelijk bij ‘Op Zoek naar Joseph’ net voor de liveshows uit. Daarna ben ik begonnen met een master aan het conservatorium; daardoor denk ik dat ik er nu meer klaar voor ben.”

Wat voor een soort Zorro ben jij?
“Ik ben een hele stoere, atletische  Zorro. Daarnaast denk ik een ontroerende en grappige Zorro te kunnen zijn met een kleine knipoog hier en daar. En ik denk dat ik een leuke Zorro ben voor mannen en vrouwen.”

En waarin verschil jij het meest met de 10 andere Zorro’s?
“Ik denk dat ik op alle niveaus veel kan, als ik zo bescheiden mag zijn (lacht). Ik heb veel geturnd, dus ik ben acrobatisch. Ik kan goed zingen en ik kan toneel spelen. En ik denk samen met het flamencodansen en schermen ik op alle gebieden sterk ontwikkeld ben. Ja en verder….ik ben zo leuk (lacht).”

Zo leuk zelfs dat je voor Musical Reports een column gaat bijhouden.
“Ja inderdaad, ik vind dat een hele eer. Tijdens het kijken van de eerste aflevering (deze werd vertoond tijdens het persmoment – red.) heb ik wel een paar zinnen voorbij horen komen waarvan ik dacht: ja dat is leuk om over te schrijven. Dus tot aan de liveshows eens in de twee weken en tijdens de liveshows een keer per week.  De lezers lezen mijn ervaringen. Dat zal soms serieus van toon zijn en dan weer grappig. Ik hoop dat je als lezer ervaart hoe het is om in zo’n achtbaan te stappen. Het treintje van die achtbaan is vandaag vertrokken; daar gaan we met zijn allen!

no images were found

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies