Toneelstuk ‘Frankie & Johnny: Liefde is…’ gaat voorlopig niet door

Het toneelstuk ‘Frankie & Johnny: Liefde is…, met daarin Mariska van Kolck en Ara Halici, zal voorlopig niet te zien zijn in Nederland. In oktober 2011 stond de première gepland van de intieme, romantische komedie “’Frankie & Johnny: Liefde is…’. Het toneelstuk naar de filmklassieker met Al Pacino en Michelle Pfeiffer.

Geprobeerd wordt om de voorstelling van seizoen 2011/2012 te verplaatsen naar het seizoen erna. Reden hiervoor zou de tegenvallende interesse van de theaters  zijn. Ook de combinatie van deze voorstelling met ‘Willem van Oranje’  in één seizoen zou te druk zijn voor de producent 3 and a Crowd. Dit alles maakte Mariska van Kolck exclusief in een (nog te plaatsen) interview met Musical Reports bekend.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies