Zorro kandidaat Marijn Brouwers columnist voor Musical Reports

Vol trots maakt Musical Reports bekend dat Marijn Brouwers voor deze website in de pen zal klimmen.  Dit zal hij doen voor en tijdens de periode van de liveshows van ‘Op Zoek naar Zorro’. Dit natuurlijk omdat Marijn Brouwers één van de elf kandidaten is.

Marijn Brouwers is geen onbekende op de bühne. Zo was hij te zien in de musicals Foxtrot, Cats en Ciske de Rat. Maar ook in toneel producties en op de ‘Parade’.

Over wat de lezers van deze columns kunnen verwachten vertelde Marijn het volgende: “De lezers lezen mijn ervaringen. Dat zal soms serieus van toon zijn en dan weer grappig. Ik hoop dat je als lezer ervaart hoe het is om in zo’n achtbaan te stappen. Het treintje van die achtbaan is vandaag vertrokken; daar gaan we met zijn allen!” Het complete interview met Marijn Brouwers lees je hier. Naar verwachting presenteert Marijn aanstaande zondag zijn eerste column.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies