Goud voor Remko en Roy met Los Angeles the Voices

Het concert van Los Angeles The Voices is geen musical. Toch namen wij van Musical Reports een kijkje. Roy van den Akker (oa. De gelaarsde kat) en Remko Harms (oa. Les Misérables) maken beiden deel uit van deze nieuwe vijfkoppige mannen groep. Nadat Carré op z’n kop werd gezet door Los Angeles the Voices ontving deze groep hun eerste gouden plaat.

Wat: Los Angeles the Voices in concert
Wie: Remko Harms, Roy van den Akker, Gordon, Richy Brown en Peter Strykes
Wanneer: 6 december 2010
Waar: Koninklijk theater Carré, Amsterdam
Door: Robin Streppel

De vijf mannen van Los Angeles the Voices komen uit verschillende richtingen binnen de entertainmentbranche. In de opening laten zij allen iets horen wat bij hen past. Voor Remko Harms is dit zijn grande finale uit de zoektocht naar Joseph en Roy van den Akker laat iets uit De Gelaarsde Kat horen. Snel daarop wordt het eerste nummer van de  groep ingezet. Als hoogtepunt van het eigen werk van de groep, mag het Franstalige nummer ‘SOS’ genoemd worden.

De vijf mannen hebben allen een stem als een klok. Richy heeft de sexy lage stem die menig vrouw of man doet smelten. Gordon voegt de Mariah Carey-achtige uithalen toe, helaas is dit niet altijd een succes. Roy van den Akker en Remko Harms, de twee artiesten uit het musicalvak geven de bezoekers wat ze van hun gewend zijn; vocaal vuurwerk. Beiden beschikken over een sterke stem. Ook Peter Strykes staat vocaal zijn mannetje.

De hoogtepunten van het concert liggen voornamelijk in de covers. Een blok met nummers uit West Side Story laat de stemmen van de heren geweldig uitkomen. De samenzang is prachtig. De nummers die gezongen worden met de gastzangeressesen klinken goed. Gasten in dit grootse concert zijn Glennis Grace, Edsilia Rombley en Berget Lewis. Deze drie souldiva’s stralen. Glennis laat een nummer uit de opera Carmen horen, waarin zij door haar klassieke manier van zingen doet verbazen. Edsilia zingt samen met de mannen het disconummer: ‘One night only’ en Berget raakt de nok van Carré met het nummer ‘Climb ervery mountain.’ Daarnaast deed ook “Hollands got talent” winnaar Martin Hurkens een flinke duit in het zakje.

Als mooie afsluiter van de avond schrijden 20 bruiden de zaal in tijdens het nummer: ‘Ik weet het nou’.  Het onderstreept dat er door de organisatie veel werk van is gemaakt; alles is tot in perfectie geregeld. De uitreiking van de gouden plaat was de kers op de taart.

Naast het feit dat er twee sterke musicalmannen op het toneel staan was voor de liefhebber ook in het gebrachte repertoire een vleugje musical te bekennen. Een goede reden om op oudejaarsavond na het vuurwerk de TV af te stemmen op RTL 4 voor het; op en top Los Angeles the Voices glamour vuurwerk.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies