WIN castalbum “De Gelaarsde Kat de musical”

Deze prijsvraag is reeds gesloten.

Van Hoorne Theaterproducties presenteert met De gelaarsde kat de musical haar derde sprookjesmusical. Maud Mulder, die eerder bij van Hoorne als Roodkapje te zien was, kruipt in de huid van de titelrol. Geert Hoes maakt zijn sprookjesdebuut als de markies van Carabas. Met deze nieuwe productie weet de producent wederom het typische van Hoorne gevoel over te brengen.

De molenaar van het dorp gaat op reis en laat zijn laatste bezittingen -een kat en zijn molen- achter voor zijn twee zoons. De oudste zoon, Sebastiaan, krijgt de molen en de jongste zoon mag zich ontfermen over de kat. Wanneer de koning -of eigenlijk zijn vrouw- aankondigt op zoek te zijn naar een man voor zijn dochter blijkt de kat over een bijzondere gave te beschikken. De droom van Christiaan om met de prinses te trouwen zou nog wel eens werkelijkheid kunnen worden.

We mogen samen met Van Hoorne Theaterproducties een exemplaar van het castalbum weggeven

Wat moet je doen? Beantwoord de volgende vraag: In welke Van Hoorne voorstelling zal Geert Hoes ook volgend seizoen te zien zijn?

Stuur voor 25 december a.s. een email naar: prijsvraag [@] musicalreports.nl o.v.v. : CD Gelaarsde Kat. Zet in deze e-mail je naam, postadres en het antwoord op de prijsvraag.

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Alleen mensen met een Nederlands postadres kunnen meedoen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten van verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies