Los Angeles the Voices in Carré

Roy van den Akker (oa. De gelaarsde kat) en Remko Harms (oa. Les Misérables) beiden bekend uit musicals maken sinds kort deel uit van de mannen groep Los Angeles the Voices. Na hun concert in Carré (6 december) ontvingen zij hun eerste gouden plaat.

Wat: Los Angeles the Voices in concert
Wie: Remko Harms, Roy van den Akker, Gordon, Richy Brown en Peter Strykes
Wanneer: 6 december 2010
Waar: Koninklijk theater Carré, Amsterdam
Door: Henske Bloemen

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies