Première Toon – De Musical

Op 9 december vond in de schouwburg van Tilburg de première plaats van Toon – De Musical. Gebaseerd op het leven van Toon Hermans. Aan Alex Klaassen de uitdaging in de huid te kruipen van deze theaterlegende. Musical Reports maakte een foto-impressie van de première.

Wat: Toon – De Musical
Wie: O.a. Alex Klaasen, Wieneke Remmers, Jan Elbertse, Tina de Bruin en Guy Clemens
Wanneer: 9 december 2010
Waar: Stadsschouwburg, Tilburg
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies