Soldaat van Oranje: Alternate première Anke van ‘t Hof (Wilhelmina)

In Soldaat van Oranje wordt de aan rol van Wilhelmina afwisselend gespeeld door Catherine ten Bruggencate en Anke van ’t Hof. Op 9 december jongstleden beleefde van ’t Hof haar alternate première en ontving een staande ovatie.

Wat: Soldaat van Oranje
Wie: O.a. Anke van ‘t Hof, Matteo van der Grijn, Oren Schrijver en Loes Haverkort
Waar: De TheaterHangaar, Katwijk (voormalig vliegbasis Valkenburg)
Wanneer: 9 december 2010 (alternate première)
Door: Henske Bloemen

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies