Première Krabat – Meester van de Zwarte Molen

Traditiegetrouw brengt het M-Lab in de kerstvakantie een nieuwe Nederlandstalige familiemusical. Na Gebroedersleeuwenhart en De geheime tuin presenteert het M-Lab dit jaar Krabat. Krabat ging op 11 december 2010 in première.

Wat: Krabat – Meester van de Zwarte Molen
Wie: Jeroen Voorhorst, Bart de Vries, Rogier van Erkel, Niels Jacobs & Roos van der Waerden
Waar: M-Lab, Amsterdam
Datum: 11 december 2010 (première)
Door: Henske Bloemen

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies