Win het Vlaamse castalbum van “Ganesha”

Op 25 november jl. werd met de start van de herneming van Ganesha ook het Vlaamse castalbum gepresenteerd. Op het album is de Vlaamse cast met Anne Mie Gils, Karin Jacobs, Sebastién de Smet en Timo Descamps te horen. Deze productie werd met maar liefst vijf Vlaamse Musicalprijzen beloond.

Op 19 december aanstaande valt definitief het doek voor deze voorstelling. Jij kunt echter een stukje van deze bijzondere voorstelling in huis halen. In samenwerking met Judas Theaterproducties geven wij één exemplaar weg van het Vlaamse castalbum.

Wat moet je doen? Beantwoord de volgende vraag: welke Vlaming heeft in de opvoering van het M-Lab van Ganesha de titelrol vertolkt?

Stuur vóór 31 december a.s. een e-mail naar: prijsvraag [@] musicalreports.nl o.v.v.: CD Ganesha. Zet in deze e-mail je naam, postadres en het antwoord op de vraag.

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Alleen mensen met een Nederlands postadres kunnen meedoen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten van verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies