Chantal Janzen is Nederlandse ‘Glinda’ in Wicked

Chantal Janzen zal één van de vrouwelijke hoofdrollen in de musical Wicked gaan vertolken. Ze heeft de rol van Glinda gekregen. Dit maakte RTL-Boulevard bekend. Eerder maakte RTL-Boulevard al bekend dat Jim Bakkum (Fiyero), Ianthe Taveniers (understudy Glinda), Christanne de Bruijn (Nessarose) en Niels Jacobs (Boq) te zien zullen zijn in Wicked.

De musical Wicked (geproduceerd door Stage Entertainment) zal na Mary Poppins exclusief te zien zijn in het Circus Theater te Scheveningen. Deze musical, van Stephen Schwartz en Winnie Holzman, ging in 2003 in premiere op Broadway. Het publiek volgt de belevenissen van Glinda en Elphaba, twee jonge heksen die ooit de Goede Heks van het Noorden en de slechte (‘wicked’) Heks van het Westen zullen worden.  Ianthe en Christanne

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies