Aangeboden: Samen met William Spaaij op één podium staan

Sinds vandaag kan er bij de actie MUSICAL VEILT worden geboden op een Special Appearance in MUSICALS GONE MAD 2011. De hoogste bieder mag op 19 of 20 juni samen met o.a. William Spaaijop het podium staan van het Oude Luxor Theater in Rotterdam. De hoogste bieder kan tijdens de voorstelling zijn talenten tentoonspreiden, wat die ook mogen zijn.

De schrijvers van de jaarlijkse parodievoorstelling hebben er alle vertrouwen in dat ze de gulle gever een geschikt plekje in het programma zullen kunnen geven. Met het online gaan van dit veilingaanbod is meteen bekend geworden dat William Spaaij, naast zijn rol als Bert in MARY POPPINS, ook deel uit zal gaan maken van de 2011-cast van MUSICALS GONEMAD. Meer namen worden de komende maanden bekend gemaakt. Castleden van eerdere edities waren o.a. Simone Kleinsma, Tony Neef, Linda Wagenmakers, Tony Neef, Richard Groenendijk, CaseyFrancisco, Marleen van der Loo, Jeroen Phaff en Jorge Verkroost.

MUSICAL VEILT is een initiatief van Stichting Musical Helpt ter ondersteuning van de actie 3FMSerious Request. Via de website www.musicalhelpt.nl kan worden geboden op de meest uiteenlopende musicalervaringen: Van een Backstage Tour bij de intieme musical JE ANNE tot een rondleiding door het spectaculaire decor van SOLDAAT VAN ORANJE. Het volgen van een Supercalifragilistic-Workshop onder leiding van de hoofdrolspelers van MARY POPPINS is ook één van de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie en de veiling op www.musicalhelpt.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies