Loes Haverkort verlaat Soldaat van Oranje

Loes Haverkort verlaat uiterlijk eind februari 2010 Soldaat van Oranje – De Musical. De actrice die sinds het begin van de musical de rol van Charlotte speelt, is zeventien weken zwanger van haar eerste kindje. Loes wordt vervangen door actrice en zangeres Marlijn Weerdenburg. Marlijn is reeds begonnen met repeteren voor de rol, zodat zij deze indien nodig, eerder van Loes over kan nemen.

Behalve Loes Haverkort verlaat ook Nico de Vries de voorstelling wegens nieuwe projecten. Zijn rol van Van ’t Sant wordt vanaf 15 februari overgenomen door Bart de Vries.

Marlijn Weerdenburg – Charlotte

Opleiding: Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie, Brabants Conservatorium – Opleiding Muziektheater
Theater: HAIR, Herman van Veen (tour door Nederland, Duitsland en Belgie) – Verboden te lachen, Matzer Theaterproducties – Marilyn Monroe: Diamonds are a girl’s best friend.
Overig: Marlijn vormt samen met Helge Slikker het muzikale duo Miss Molly & Me. In januari 2011 brengen zij hun debuutalbum “Rewind Say Hello” uit.

Bart de Vries –  Van ’t Sant

Theater: Bart speelde in theaterproducties van onder andere Het Toneel Speelt, Het Muztheater en Joop van den Ende Theaterproducties (Drie Musketiers). Op dit moment is Bart te zien in een muziektheater productie van het M-Lab.
Film & Televisie: Bart vertolkte ondermeer rollen in de films De Weg naar Cádiz, Snuf en het Spookslot, Het Woeden der Gehele Wereld en De Avondboot. Op televisie was hij te zien in series als Meiden van de Wit, Auberge in den Vlaamsche Pot, Mijn dochter en ik, Spangen, Kees & Co, Schiet mij maar Lek, Wilhelmina, Wat zou jij doen?, Sam Sam, Volgens hem volgens haar, Trauma 24/7, Baantjer, Spanga’s, Unit 13, Niemand de deur uit, Goede Tijden Slechte Tijden, Toen was geluk heel gewoon, Flikken Maastricht en Aspe.

Marlijn Weerdenburg en Bart de Vries beleven op woensdag 2 maart hun première in de TheaterHangaar op voormalig Vliegveld Valkenburg bij Leiden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies