Castalbum en nieuwe single voor ‘Volendam de musical’

Op donderdag 6 januari 2011, tijdens de Amsterdamse première van Volendam de musical, zal zangeres Maribelle het eerste exemplaar van het officiële castalbum en de tweede single van Zilt, de band uit de musical, in ontvangst nemen. Het castalbum is een live registratie van de landelijke première in Zaandam op maandag 22 november 2010. De tweede single van Zilt is het nummer ‘Ik hou van Jou’, dat in 1984 door Maribelle gezongen werd op het Eurovisie Songfestival. Producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen laten Maribelle speciaal voor deze gelegenheid overvliegen uit Ibiza, waar de zangeres tegenwoordig woont met haar echtgenoot.

Volendam de musical is van donderdag 6 tot en met zondag 9 januari 2011 te zien in het DeLaMar Theater te Amsterdam. Na de landelijke première op 22 november 2010 ontving de musical lovende kritieken. De Volkskrant schreef ‘Volendam vol personages van goud’, dagblad Metro vindt de musical ‘Hilarisch’ en Telegraaf schreef ‘Heerlijke no-nonsense voorstelling’ en ‘meedeinen op de palingsound’. NRC schreef over de jonge cast ‘Zes jongeren met musicalflair’ en Trouw schreef ‘Goede vondsten en rake grappen’. GPD vindt de musical ‘Vermakelijk portret van Volendam’.

Volendam de musical is nog tot en met 10 april 2011 in de Nederlandse theaters te zien met o.a. Maaike Widdershoven en Job Bovelander. Voor meer informatie en de complete speellijst kunt u kijken op www.volendamdemusical.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies