Sprookjesboom verlaat de Efteling

De musical met alle figuren uit de bekende Sprookjesboomreeks is vanaf nu in heel Nederland te zien. Vlakbij het thuishonk de Efteling was 18 december de première van Sprookjesboom de musical. Aanwezig waren ook de kinderen met een speciale achternaam.

Wat: Sprookjesboom de Musical
Wie: Thijs van Empel, Janneke Iking, Amy Galatá, Erik Plageman, Bas Bovelander en Jonathan Demoor
Wanneer: 18 december 2010 (tour première)
Waar: Chassé Theater, Breda
Door: Bianca Berentsen

Klik op een foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies