Volendam de musical in Volendam

Op veler verzoek maken producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen vandaag bekend dat het gelukt is om ‘Volendam de Musical’ in Volendam te laten spelen. Op zondag 3 april 2011 zullen –vooralsnog – twee voorstelling gespeeld worden in het geheel nieuwe theater Pius X. ‘Dit is waarde musical hoort te staan. Tot op heden bleek het niet mogelijk, maar met de opening van het nieuwe Pius X komt het er nu toch van’, aldus de enthousiaste producenten.

De kaartverkoop start vandaag. Kaarten zijn verkrijgbaar via de kassa van Pius X: 0299-363328. De echte Volendamliefhebbers kunnen vanaf maandag 3 januari 2011 op www.volendamdemusical.nl een viertal bijzondere arrangementen vinden die zijn samengesteld in samenwerking met Hotel Spaander en Volendam Events.

Na de landelijke première op 22 november 2010 ontving de musical lovende kritieken. De Volkskrant schreef ‘Volendam vol personages van goud’, dagblad Metro vindt de musical ‘Hilarisch’ en Telegraaf schreef ‘Heerlijke no-nonsense voorstelling’ en ‘meedeinen op de palingsound’. NRC schreef over de jonge cast ‘Zes jongeren met musicalflair’ en Trouw schreef ‘Goede vondsten en rake grappen’. GPD vindt de musical ‘Vermakelijk portret van Volendam’.  Wel rees de vraag waarom de musical overal in het land te zien is, behalve in het wereldberoemde vissersdorp. In eerste instantie leek het onmogelijk de groots opgezette musical daar op te voeren, maar na het bekijken van de nieuwbouwplannen van Pius X bleek het toch mogelijk te zijn! Daarom zal de musical op zondag 3 april 2011 om 14.30 uur en 20.00 uur opgevoerd worden in de compleet nieuwe zaal van Pius X.

‘Volendam de Musical’ is nog tot en met 10 april 2011 in de Nederlandse theaters te zien met o.a. Maaike Widdershoven en Job Bovelander. Voor meer informatie en de complete speellijst kunt u kijken op www.volendamdemusical.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies