Laatste column Lotte Geertsma

Vandaag is helaas alweer de laatste column van Lotte Geertsma gepubliceerd in haar serie voor onze rubriek ‘Een blik op de planken’.  Lotte schreef in de periode van 27 augustus tot en met 29 december maar liefst zeven keer een column voor Musical Reports. Zowel in de repetitieperiode als tijdens de tour hield ze ons op de hoogte van het wel en wee rondom de voorstelling Een leven zonder jou, waarin ze samen met Pieter van Nieuwenhuyze en Marleen van der Loo Nederland én Vlaanderen door is getrokken.

Musical Reports wil Lotte hartelijk bedanken voor haar mooie columns, haar enthousiasme en betrokkenheid en natuurlijk voor de goede samenwerking!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies