Win: 2 kaarten voor de 2e liveshow van ‘Op zoek naar Zorro’

Deze prijsvraag is reeds gesloten.

1 januari 2011 luidt de AVRO het nieuwe jaar in met de eerste liveshow van Op zoek naar Zorro. Op de zaterdagavond is vanaf dan het Mediapark in Hilversum wekenlang de nieuwe thuisbasis van Ruud, Kelvin, Sandor, Dennis de G, Jeroen, Roman, Dennis ten V, Tommie, Marijn, Samuel en Mischa. Deze multi-talenten gaan de strijd met elkaar aan om uiteindelijk de winnaar te worden van Op zoek naar Zorro. Frits Sissing neemt de presentatie voor zijn rekening. Onder toeziend oog van Willem Nijholt maken Pia Douwes en Erwin van Lambaart, als voorzitter, onderdeel uit van het panel.

Tijdens elke liveshow moeten de twee kandidaten met de minste stemmen in de ‘zwanenzang’ het nog eenmaal tegen elkaar opnemen. Daarna is het de beurt aan musicalicoon Willem Nijholt om één Zorro te redden De kijkers bepalen wie de Nederlandse Zorro wordt. Op zaterdag 19 februari vindt de finale van ‘Op zoek naar Zorro’ plaats.

Musical Reports mag in samenwerking met de AVRO 2 x 2 toegangskaarten verloten voor de 2e liveshow op zaterdag 8 januari!

Hoe maak je kans? Eén set van twee kaarten zal verloot worden aan onze “followers” op Twitter. Plaats of retweet het volgende bericht op Twitter: Ik retweet dit bericht en meld me aan als follower van @MusicalReports. Zo maak ik kans op toegangskaarten voor de 2e liveshow van OZNZ”. HIER vind je ons op Twitter. Twitter je nog niet? Via www.twitter.com kun je je gratis aanmelden!

Eén set van twee kaarten zal via een prijsvraag verloot worden.

Geef antwoord op de volgende prijsvraag: welke Zorro was al eerder geselecteerd voor de liveshows van een OZN-reeks?

 

E-mail uiterlijk 4 januari naar: redactie [@] musicalreports.nl. Vermeld in de onderwerpregel “OZNZ prijsvraag”. In de e-mail stuur je ook je complete postadres mee.

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Alleen mensen met een Nederlands postadres kunnen meedoen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies