Winnaars Op Zoek Naar… openen eerste liveshow

Noortje, Freek en Brigitte openen zaterdag samen met de elf Zorro’s de eerste liveshow. Deze drie talenten weten als geen ander wat het betekent om wekelijks alles te moeten geven. Op het nummer ‘I got a feeling’ geven zij het startsein voor de komende acht weken. ’De opening wordt grandioos. We gaan knallend het nieuwe jaar in met elf geweldige nieuwe talenten. Op Zoek naar Zorro wordt zang, dans en spektakel op hoog niveau. We hebben weer een heerlijke live band, Willem Nijholt staat  op scherp, Pia en Erwin zijn er klaar voor en ik kijk uit naar de 8 verrassende gastpanelleden, die ons gaan bijstaan. Ik verheug me erg op de start morgen’’.

Nieuws over panel
Dit jaar worden panelvoorzitter Erwin van Lambaart en musicaldiva Pia Douwes wekelijks door een andere ‘power woman’  bijgestaan. Deze acht vrouwen beschikken allen over een eigen discipline en zullen hun mening niet onder stoelen of banken steken. Zaterdag zal Brigitte Heitzer plaats nemen in het panel.

opzoeknaarzorro.avro.nl
Volg Ruud, Kelvin, Sandor, Dennis de G, Jeroen, Roman, Dennis ten V, Tommie, Marijn, Samuel en Mischa via hun eigen weblog. Via de blogs worden de fans op de hoogte gehouden van alles wat de jongens beleven. En natuurlijk kunnen de bezoekers een berichtje achterlaten voor de heren. Verder zijn exclusieve beelden van de repetities te zien en maakt de AVRO als eerste bekend welke nummers de Zorro’s de volgende liveshow zingen.

Op opzoeknaarzorro.avro.nl is ook meer te lezen over het bijwonen van de live-shows. Dit jaar is nog veel meer plek voor publiek.

Eerste liveshow Op zoek naar Zorro: zaterdag 1 januari, AVRO, Nederland 1, 21.25 uur
Daarna elke zaterdag om 20.25 uur liveshow en resultshow om 21.55 uur

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies