Soundos El Ahmadi presenteert Op zoek naar Zorro Backstage

Wat gebeurt er in de studio van ‘Op zoek naar Zorro? Hoe voelen de finalisten zich? Wat is de mening van de panelleden en welke sterren bevinden zich in de studio? Het antwoord geeft Soundos El Ahmadi wekelijks live vanuit studio 24. Op zoek naar Zorro Backstage is vanaf zaterdag live te volgen via opzoeknaarzorro.avro.nl rond 21.20 uur.

Tussen de twee liveshows van Op zoek naar Zorro doet Soundos, samen met een reporter, verslag van de gebeurtenissen in de studio. Elke week is er een andere reporter. De eerste reporter is Hein Gerrits! Hij was te zien in Op zoek naar Joseph en heeft al veel musicals gespeeld. Daarnaast wordt er elke week een musicalgast uitgenodigd. Zaterdag is dit Alexandra Alphenaar, die momenteel te zien is in de musical Dokter Dolittle. Ook Sandor die vorige week de show moest verlaten, is van de partij en zal een interview geven.

Op zoek naar Zorro Backstage wordt live uitgezonden op opzoeknaarzorro.avro.nl direct na de eerste liveshow op Nederland 1 dus rond 21:20 uur en duurt tot de resultshow (uitslag) rond 22:00 uur.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies