21 januari: Musicals in Concert te Brussel

Music Hall start het nieuwe jaar met een groots musicalconcert in Vorst Nationaal te Brussel . ‘Musicals in Concert’ is een muzikale droomreis van Parijs, over Londen naar New York. En we nemen mee: de grootste Vlaamse musicalsterren aangevoerd door Hans Peter Janssens en Ann Van Den Broeck. Songfestivalqueens Kate Ryan en Sandra Kim zorgen voor een extra dimensie. Music Hall wil met dit concert de musical terug brengen naar een van de grootste concertzalen van België: Vorst Nationaal. Musicals in Concert wordt een beeld, – licht – en geluidspektakel met bekende hits uit bekende musicals. Van Grease, Mama Mia, Fame, over Elisabeth, Dans der Vampieren tot uiteraard The Phantom en Les Misérables. Meestal gezongen in de taal van de originele musical.

Naast de typische musicalnamen kiest Music Hall voor twee straffe live artiesten als special guests, die met plezier hun musicalgenen voor de gelegenheid wakker maken: Kate Ryan en Sandra Kim. ‘Voyage Voyage’ op zijn Broadway’s, met een live orkest van 17 muzikanten en meer dan 30 dansers…

Hans Peter Janssens krijgt versterking van ‘Dancing Queens’ Ann van Den Broeck en Goele De Raedt. Frank Hoelen gaat voluit in de ‘Moulin Rouge Medley’ en dankzij Dieter Troubleyn zal ook de romantiek zegevieren in Vorst. Voor meer info zie de website.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies