Legally Blonde in de Bijenkorf Rotterdam

Op zaterdag 15 januari om 12.00 uur maakt een deel van de cast van de bling bling musical Legally Blonde, waaronder Kim-Lian van der Meij, Joey Schalker, Roy van Iersel, Pearl Jozefzoon, Nicky van der Kuyp, Madelon van der Poel en Dapheny Oosterwolde hun opwachting in de Bijenkorf in Rotterdam. Ze komen aan in een roze Fiat 500 en zingen dan enkele nummers uit de musical, namelijk Volwassen, Draag het als een vent en Blijven lachen. De musical over de rijke Elle Woods (Kim-Lian van der Meij) is te zien in de Nieuwe Luxor theater in Rotterdam vanaf dinsdag 25 januari om 20.00 uur tot en met zondag 6 februari om 19.00 uur.

In de weekenden zijn er op zaterdag en zondag ook extra matinee voorstellingen. De Bijenkorf is te vinden op de Coolsingel 105 in het centrum van Rotterdam.

Legally Blonde:
Haar leven is als een roze wolk. De blonde Elle Woods leeft een zorgeloos leven in het zonnige Beverly Hills: hippe vrienden, de laatste designerfashion en het coolste vriendje van haar High School. Totdat dit vriendje haar tegen alle verwachtingen in dumpt! Hij vindt haar te dom en te blond en ze schaadt daarmee zijn toekomst… Hij vertrekt naar de universiteit en laat Elle in vertwijfeling achter. Dan neemt Elle het heft in haar eigen, perfect gemanicuurde handen en volgt hem samen met haar chihuahua naar Harvard. Die stap zet niet alleen haar eigen leven volledig op zijn kop, maar ook het keurige Harvard schudt op zijn grondvesten en kleurt voor eens en altijd blond. Waren we allemaal maar blond!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies