Erwin van Lambaart onthult plannen over komend musicalseizoen

Erwin van Lambaart heeft vandaag het een en ander bekend gemaakt.  Zo maakte Erwin van Lambaart bekend dat de aangekondigde M-lab productie van Next to Normal niet in het M-lab te zien zal zijn. De voorstelling gaat namelijk meteen als tour door het land. De première zal begin volgend jaar plaats vinden in het Amsterdamse DeLaMar met Simone Kleinsma in de hoofdrol. Next to Normal is een nieuwe musical die in Amerika een grote hit is. De voorstelling won 3 Tony’s en de Pulitzer prijs voor beste nieuwe drama voorstelling.

Veder was er ook nog nieuws over Wicked. Willemijn Verkaik zal de rol van Elphaba gaan spelen en Pamela Teves de rol van Madame Morrible in Nederlandse Wicked. Wicked is nog dit jaar te zien in het Circus Theater te Scheveningen. Al eerder was bekend dat Chantal Janzen de rol van Glinda zal vertolken, en dat Jim Bakkum de rol van Fiyero zal gaan spelen.

Tenslotte maakte Erwin van Lambaart bekend dat de musical La Cage Aux Folles niet verlengt zal worden, en er is een kleine kans dat Petticoat verlengt zal worden. Veder was er groot nieuws over Miss Saigon. Daarover lees je alles in dit persbericht.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies