Open repetitie 1953 De Musical

Op 1 februari gaat 1953 De Musical in première. Een historisch verhaal over de watersnoodramp van 1953 in Zeeland. Op 6 januari vond in Sliedrecht een open repetitie plaats. Drie scènes werden aan de pers voorgeschoteld.

Wat: 1953 de musical
Wie: Oa. Ben Cramer, Filip Bolluyt, Marcel Smid, Marleen van der Loo en Joke de Kruijf
Wanneer: 6 januari 2011 (open repetitie)
Waar: Theater de Lockhorst, Sliedrecht
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies