Repetities voor M-Lab studentenmusical gestart

In theater M-Lab zijn vandaag de repetities gestart voor de popmusical Stationsstraat 169huis. De dag begon goed met een zelfgemaakte taart door tekstschrijver Eva K. Mathijssen in de vorm van een bank inclusief pizza dozen, lege bierflesjes en een dode kamerplant. Stationsstraat 169huis maakt van 7 t/m 26 februari  een kleine tournee langs dertien theaters. Het is de eerste nieuwe Nederlandse M-Lab productie die buiten het eigen theater in Amsterdam-Noord te zien is.

Stationsstraat 169huis vertelt over de vijf bewoners van het studentenhuis op dit adres. Om de huisbaas tevreden te houden, gaan ze samen op zoek naar een nieuwe huisgenoot voor de leegstaande kamer. Dit zorgt voor hilarische botsingen en frustraties, maar ook voor ontroerende momenten.

Op de foto de cast van Stationsstraat 169huis (v.l.n.r.): Maria Noë, Erik Willems, Dorien Haan, Nyncke Beekhuyzen en Rein Hofman. Klik op de foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies