Win: 2 kaarten voor de 4e liveshow van ‘Op zoek naar Zorro’

Deze prijsvraag is reeds gesloten.

De strijd om de fel begeerde hoofdrol van Zorro in de gelijknamige musical is losgebarsten. Op zaterdag 22 januari zullen de overgebleven kandidaten weer alles geven in een zinderende vierde liveshow.Frits Sissing neemt de presentatie voor zijn rekening. Onder toeziend oog van Willem Nijholt maken Pia Douwes en Erwin van Lambaart, als voorzitter, onderdeel uit van het panel. Jij kunt hier bij zijn!

Tijdens elke liveshow moeten de twee kandidaten met de minste stemmen in de ‘zwanenzang’ het nog eenmaal tegen elkaar opnemen. Daarna is het de beurt aan musicalicoon Willem Nijholt om één Zorro te redden De kijkers bepalen wie de Nederlandse Zorro wordt. Op zaterdag 19 februari vindt de finale van ‘Op zoek naar Zorro’ plaats.

Musical Reports mag in samenwerking met de AVRO 2 x 2 toegangskaarten verloten voor de 4e liveshow op zaterdag 22 januari!

Hoe maak je kans? Eén set van twee kaarten zal verloot worden aan onze “followers” op Twitter. Plaats of retweet het volgende bericht op Twitter: Ik retweet dit bericht en meld me aan als follower van @MusicalReports. Zo maak ik kans op kaarten voor de 4e liveshow van OZNZ”. HIER vind je ons op Twitter. Twitter je nog niet? Via www.twitter.com kun je je gratis aanmelden!

Eén set van twee kaarten zal via een prijsvraag verloot worden.

Geef antwoord op de volgende prijsvraag: In de tweede liveshow zong Marijn Brouwers het nummer Engel van kristal, een vertaling van het duitse Engel aus kristall. Uit welke musical is deze song afkomstig?

E-mail uiterlijk 19 januari naar: prijsvraag [@] musicalreports.nl. Vermeld in de onderwerpregel “OZNZ prijsvraag”. In de e-mail stuur je ook je complete postadres en telefoonnummer mee.

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Alleen mensen met een Nederlands postadres kunnen meedoen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies