Kim Lian morgen in panel Op zoek naar Zorro

Aanstaande zaterdag zal niemand minder dan Kim Lian van der Meij het panel van Op zoek naar Zorro versterken. Ze is erg enthousiast over haar deelname. “Ik vind op zoek naar Zorro een ontzettende leuke en spannende afvalrace en ik vind het super gaaf dat ik een beetje mee mag denken wie de BESTE Zorro is voor die geweldige hoofdrol!” Naast haar plek in het panel zal ze samen met de Zorro’s het spetterende openingsnummer van de show verzorgen.

Kim Lian heeft zelf inmiddels de nodige musical ervaring opgedaan. Ze schitterde eerder in onder andere Fame en Footloose en is momenteel te zien in Legally Blonde. Naast haar ervaring op het podium heeft Kim Lian ook muzikaal gezien een behoorlijke repertoire opgebouwd. Ze zal haar vakkennis goed kunnen gebruiken bij het beoordelen van de Zorro’s als panellid.

Afgelopen zaterdag moest Samuel de liveshow verlaten. Tijdens de sing-off verloor hij de strijd van Kelvin. Op 15 januari zullen de overige Zorro’s Ruud, Kelvin, Dennis de G, Jeroen, Roman, Dennis ten V, Tommie, Marijn en Mischa het opnieuw tegen elkaar opnemen. In de strijd om de felbegeerde hoofdrol zullen naast Kim Lian ook de vertrouwde panelleden Erwin van Lambaart (voorzitter), Pia Douwes en Willem Nijholt wederom hun oordeel over de Zorro’s vellen. Frits Sissing presenteert de show.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies