Rock on met Guitar Hero Battle

Donderdag 13 januari was de finale van de We Will Rock You Guitar Hero Battle. Tien vooraf geselecteerde kandidaten namen het nog één keer tegen elkaar op om te bepalen wie er die avond in het voorprogramma van We Will Rock You zouden staan. De winnaars: Guevar Deekman en Jasper en Thomas Oostveen.

Wat: We Will Rock You
Wie: John Vooijs, Marjolein Teepen, Floortje Smit
Waar: Beatrix Theater, Utrecht
Datum: 13 januari 2011 (Guitar Hero Battle)
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies