Samuel, Sandor, Geert Hoes en Tineke Blok gaan backstage bij Zorro

Aanstaande zaterdag strijden negen Zorro’s in de derde liveshow om de felbegeerde hoofdrol. De show zal niet alleen op tv te volgen zijn maar ook op internet kan de kijker meegenieten van de multi-talenten.  Tussen de liveshow en de resultshow  doet Soundos El Ahmadi elke week samen met een gastreporter verslag van de gebeurtenissen in studio 24.  Deze week is onder andere Samuel en Sandor te gast in op zoek naar Zorro Backstage. Hoe was het voor hun om af te vallen? Op zoek naar Zorro Backstage is rond 21.20 uur  direct te volgen via opzoeknaarzorro.avro.nl.

De gastpresentator van deze week is musicalster Tineke Blok. Als deelneemster aan het programma ‘Op zoek naar Evita’ weet zij als geen ander hoe de Zorro’s zich voelen tijdens de zenuwslopende strijd. Daarnaast schitterde ze in Rembrandt de musical, Dirty Dancing en Mamma Mia. Geert Hoes vervult deze week de rol van musicalgast. Hij is momenteel te zien in De Gelaarsde Kat de musical. Naast Geert zullen ook Sandor en Samuel te gast zijn in het programma. Zij vielen af in de eerste twee lifeshows en maken daarmee geen kans meer op de rol van Zorro. In een interview zullen zij vertellen hoe ze dit ervaren hebben.

opzoeknaarzorro.avro.nl; dé site over Op zoek naar Zorro, met video’s, forums, weblogs en het wekelijkse programma Op zoek naar Zorro Backstage. Op zoek naar Zorro Backstage wordt live uitgezonden op opzoeknaarzorro.avro.nl direct na de eerste liveshow op Nederland 1 dus rond 21:20 uur en duurt tot de resultshow (uitslag) rond 22:00 uur.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies