Titelsong K3 musical ‘Alice in Wonderland’ verschijnt op single

14 februari 2011 ligt de titelsong van de nieuwe K3 musical ‘Alice in Wonderland’ in de winkels. Deze titelsong is tevens het eerste nummer van de gloednieuwe CD van K3 die eind maart 2011 wordt verwacht. Zowel de single als de CD komen voort uit de nieuwe musical van K3 ‘Alice in Wonderland’ die deze lente (in België) en zomer (in Nederland) te zien zal zijn. Na het enorme succes van de musicals ‘Doornroosje’, waarin K3 de goede feeën speelden en ‘De Drie Biggetjes’ met de meiden als drie schattige biggetjes, brengt Studio 100 in 2011 deze splinternieuwe musical. Alice in Wonderland’ is gebaseerd op het oorspronkelijke verhaal en belooft een zeer bijzondere en  spectaculaire voorstelling te worden! De musical is vanaf 30 juli 2011 tot 28 augustus 2011 te zien in het World Forum Theater in Den Haag en beleeft op 31 juli om 19:00 uur haar Nederlandse première.

Korte inhoud ‘Alice in Wonderland met K3’

Karen, Kristel en Josje vervelen zich en gaan met zijn drietjes naar de bioscoop. Eenmaal bij de bioscoop aangekomen, beginnen de verrassingen en niets is wat het lijkt.

De meisjes belanden in een wereld die Wonderland heet.  Daar komen ze de meest rare figuren tegen: een pratende rups, de hartenkoning en zijn gemene koningin, de gekke hoedenmaker, de behulpzame tweeling en een wit konijn. K3 belandt in één groot avontuur waar de ene gekke situatie de andere opvolgt. Kan K3 ooit nog ontsnappen uit deze wonderlijke wereld?

‘Alice in Wonderland’ neemt je mee op een betoverend avontuur in een wondere wereld vol fantasie. Gaan jullie met Karen, Kristel en Josje mee?

De musical belooft een unieke totaalbeleving te worden met een live-orkest en spectaculaire decors. Het verhaal van de musical wordt gebaseerd op het wereldberoemde, door Lewis Caroll geschreven, verhaal ‘Alice’s Adventures in Wonderland’ (1865) en  het vervolg ‘Achter de Spiegel en wat Alice daar aantrof’ (1871).

Creatives musical

Verhaal: Gert Verhulst/Hans Bourlon
Muziek: Miguel Wiels/Alain Vande Putte/Peter Gillis
Regie: Gert Verhulst
Choreografie: Martin Michel
Kostuumontwerp: Arno Bremers

Tickets  bestellen

Tickets voor  ‘Alice in Wonderland’ zijn te bestellen via See Tickets: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.), www.seetickets.nl Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen die variëren van 15 tot 40 euro ex. reserveringskosten. De officiële kaartverkoop voor de shows gaat enkel via See Tickets en de Nationale Theaterkassa. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen. In het voorjaar van 2011 is de nieuwe sitcom ‘Hallo K3!’ te zien op de Tros. Kortom, K3 is populairder dan ooit! Meer informatie via www.studio100.nl of www.k3.be

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies