Zing of je leven

‘…en dan volgt nu een speciale uitzending in zendtijd van de omroep: Zing of je leven’

Lieve allemaal,

Ik had aanvankelijk een hele leuke column geschreven over een soort Lingo spelletje wat met het woord s.x te maken heeft, maar ik kan niet anders dan even een pas op de plaats maken.

Gisteravond stond ik in de Sing-off.

Ik denk voor iedere Zorro-kandidaat de een na grootste nachtmerrie. Ik ben me rot geschrokken, heb ge-incasseerd en heb geprobeerd met geheven hoofd en rechte rug te zingen vanuit mijn hart. Ik heb Willem en indirect ook Nederland in de ogen gekeken en gevraagd om een nieuwe kans. Die heb ik gekregen en wat ben ik daar godsgruwelijk blij mee. Ik wil nog niet weg. Sterker nog, ik heb net het gevoel dat de motor lekker draait en ik nog zoveel verschillende dingen kan laten zien.

Ontzettend bedankt voor de vele lieve reacties. Dat steunt me onwijs. Ik wil overleven. Zingend. Ik realiseer me hoe hard ik jullie nodig heb en hoe tof ik het vind dat mensen hun geloof en waardering voor me uitspreken.

Het is zondagavond. Ben nog een beetje onrustig binnenin. De ene minuut voel ik nog een naschok van gister, de andere minuut komt ie weer om de hoek kijken; gelukkig, daar is tie weer, die oerkracht. Het is tijd om de week af te sluiten, los te laten en me op te laden voor een nieuwe week. Jaaaa een nieuwe week ligt voor me. Een nieuwe ronde, een nieuwe kans. Ik stort me er vol overgave in.

En die column over dat Lingo spelletje houden jullie van me te goed.

Veel liefs, Marijn

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies